stress

Hye mommy semua..nk luahkan sikit..salahkan sy nk rehatkan diri time preggy ni..skng bdn sy mmg rasa lemah sgt..mai HR kuat2 la sy boleh bt kerja rumah semua..Klu mai hr xlarat..sy asyik nk tido jaa..nk bt cmna betul2 xlarat..salahkah?ada yg ckp sy ni manja..ikutkan sgt pmbwakan budak tuu..stress nya rasa?

1 Balas

Berapa bulan dah ya puan... Biasa lah tu.. Tapi mmg tak ramai yang memahami

5y ago

Tulah..sb yg ni kandungan yg ke 3 sama kot ..jd letih lain dr sebelum ni..cara pembawakan pun xsama😔