bp tinggi

hye mommy semua td pg jumpa doctor cek bp tinggi 140/90..ada petua nak kurangkan tak..siapa ada pengalaman ada bp tinggi masa pregnant...esok pagi cek lagi ni..

2 Balas

Sy pn sme slng 2 hari skli kne g klinik cek bp.. Huhu.. Sbar je laa.. Kdg org ckp pembawakan hamil.

Cuba rehat sebanyak mungkin ya sis. Relaks dan jangan banyak fikir

5y ago

Mungkin sebab pemakanan juga sis kan..sebab dlm minggu ni suka sgt benda masin and pedas..hopefully kalau pantang dlm seminggu 2 ni ok la...doktor ckp kalau tinggi kena ambik aspirin..risau