Buku Pink & Baby

Hye Mommy semua , pagi tadi tetiba sesak nafas teruk dengan mutah2 so husband ajak pergi KK terus sbb nk details checkup kan . Check jantung Paru2 semua normal je allhmdulillah . Tetiba saya bgthu doc yang saya preg 5weeks then dia terkejut yang saya belum buat buku . Then saya ckp la yang sebelum ni Gugur pun tak sempat buat buku itu pun dah 7 weeks . Allhamdulillah check UPT positive dan dah buat appoiment untk Buku . Saya cuma nk minta korang doakan Kandungan saya kali ni sihat dan kuat sebab takut sangat jd mcm sebelum ni ? saya dan husband sangat mengharap . Minta doakan kalini baby dan ibu baby sihat ya . Terima kasih semua

1 Balas

Doa baik2 saja sis..In Shaa Allah ada rezeki xke mana..moga dipermudah kan.. 😊..sy skang pn tgh sesak nafas rasa..5 weeks juga... sebelum ni pernah chemical pregnancy..harap kali ni lekat la..KK tmpt sy suh dtg dlm lg 3 mnggu..8 weeks bru buat buku merah...