Cara Kurangkan Alahan

Hye mommy to be semua ada tak tips nak bagi kurangkan loya dan muntah ? Siang kadang paksa puasa sebab loya tu datang dah petang sayang nak berbuka. Makan asam jeruk minum lemon semua dah tapi takda perubahan makin teruk lagi adala🤣ada tips ?

2 Balas

Sy ada cuba 1 cara ni, terjumpa dkt media sosial. Dia minum air sirap ais. Sy cuba, alhamdulillah. Kurang loya mual semua tu. cuma nya takleh la minum kerap sgt. Manis kan? Hehee

saya ada terbaca ni kat twitter.