gugurkn bayi

hye mommy , saya preg ank num 2 stress sgtt rasa macam nk gugurkn sbbnya suaminyk beri krjasama

9 Balas

hye mommy. fikir btul2 dlu nk gugurkn anak tu. sbb ikut hukum tanpa sbb yg bhayakn kesihatan ibu haram utk gugurkan. alasan stress/kewangan tak boleh msih berdosa. saya mungkin tak brada dlm keadaan sis yg stress, jdi mngkin ckap lgi senang tpi jgn lah gugurkan ya . ada sbb hukum itu haram. allah nk lindungi kita, kna percaya anak itu rezeki. ada bnyk pahala menunggu tu. saya hrap sis buat pilihan yg btul dan bnyk bersabar ya.