bersalin normal 38week5day

Hye mommy saya dah pun bersalin dua hari lepas 38week5day.. dtg appoitment kk tiba² check drah tggi .. emrgncy g hospital check bukaan da 4cm .. layan contraction dr 2am smpai 7am tolak labour room da 7cm . Alhamdulillah pkul 9 10cm 3kali teran je bby da kluar skjp sgt 9.25 kluar seorang ank cntik mama .. sy doakan semua yg bakal bersalin dpermudahkan proses bersalin ..

2 Balas

Alhamdulillah bestnyaa. Semoga sy pun dipermudahkan bersalin nnti. Kene serah diri 20/6 nanti.

11mo ago

inshaallah amin semoga urusan awk dpermudahkan.

Sme la, 3 kali teran jugaj😄

11mo ago

kan ? alhamdulillah