barang baby

hye mommy.. u olls smua bli brg bby ms bby brapa weeks ya? n ape pesediaan awal brg mommy n bby yg wajib ada. tq.. sng nk list sesiap kt bigboss.?

5 Balas

Saya Masa 5 bulan dh beli brg baby ckit2.baju beli 2 helai je sebab baju anak sulung masih ada banyak xpakai.kalau anak 1st,sis beli pakaian tuk baby. Beli Kan set mandian n minyak,bedak tuk baby.pampers newborn,barut bayi.sis boleh Google,or tengok dekat fb senarai keperluan bayi n ibu.