Due Date bln Ramadhan thn dpn

Hye mommy.. nk tny due date bila? MCM Sy 21hb march 2024 dlm pertengahan Ramadhan MCM tu. Kita geng X blh Raya ke🤭

62 Balas

hi nk geng jugak hihi .. sya 25/3 selamat berganti puasa lah kita ya😂

Due date kta sama 🥰 semoga dipermudahkan segala urusan kita sis 😘

due date saya 18.3 ..kena makan lauk raya awal la macam ni 😆😆

due date sy 20/3 😄😄tgk jela org mkn yg sedap2 raya nanti

Due date 3/3 .. 1st syawal dalam pantang lgy 😅

10mo ago

sama sis. harap2 boleh laa beranak awal sikit. kalau ikut due, mmg sebulan laah tinggal puasa 🤣

🙋🏻‍♀️due sy 15/3/2024🤭hihihi puase ke 4 🤣🤣

Sy plak 23/3 .. hehe geng x dpt raya tahun dpn 🤭🤭

Yee sis kita geng tak boleh raya 😂😂😂

Saya due date 5/3. Geng tak dapat nak beraya juga😅

due date Sy 22/2..xleh puasa tp leh raya dah😂😂