22w baby kurang gerak

hye mommy, nak tanya normal tak 22w kurang gerak.? Before ni aktif, bila mengiring kanan kiri rajin dia kuit kuit, bila terlentang jarang dia respon kita kacau dia, baru ni je lah, ke sebab dia kecik lagi kita tak perasan dia kick.#firstbaby #1stimemom

1 Balas

Kalau boleh elakkan terlentang. Posisi tu bahaya kalau lama2. Sekejap maybe ok. Sbb akan menghimpit blood vessel yg bekalkan darah kpd baby. bahaya untuk jantung baby. Futher research puan boleh google - sleeping position for pregnancy that cause stillbirth

3y ago

tq ye inform maaf tak berapa tahu,