Minyak kelapa dara boleh kecutkan cyst??

Hye mommies,saya prgnant 7weeks...dan saya mempunyai cyst berukuran 4.97cm.. adakah minyak kelapa dara boleh mengecutkan cyst dan adakah selamat sekiranya sy mengambil suppliment tersebut pada awal kehamilan? #ingintahu

3 Balas

Better puan refers dgn doc dlu. tnya dlu pendapat doc. tkot jugak kalau nnti ada kesan utk puan n baby . btw cyst puan bagi kesan tak utk kandungan puan ? sebab kawan saya dh buang cyst. alhamdulilah baby boleh survived. sekarang dh 5bln dia pregnant. sabar ye puan. Allah uji tnda syg...

sblm sy pregnant sy ad cyst , sy amalkan jus maMariam . Alhamdulillah syukur kecut dan saya boleh hamil . sehingga skrng sy masih amalkan . hb pun cantik je nnt . 😊

elok amalkn pati jus delima. in-sha allah dgn izin Allah SWT