Buasir normal atau tidak ?

Hye mommies2 ! Normal ke masuk 3rd trimester ni boleh kena buasir ? Ade cara tak mcm mana nk hilang kan buasir ? Tq 🤗 #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Saya dh kena sikit haritu. Memang xselesa. Saya bnykkan minum air n buah n sayur. Saya sapukan juga minyak mustajab drp nona roguy yg warna purple. Alhamdulillah dlm 3hari cepat sembuh. Lagi satu sis jgn meneran sgt.

Normal bg sebahagian ibu. Saya buat senaman kegel. Jika teruk, jumpa doktor ya.

3mo ago

Saya tak pasti tu sbb tak pernah guna cream