Delay 1 Day

Hye mommies.. Since sy bru delay period 1 hari jd belum decide buat upt, tp tanda2 mau period dah ada.. Cramp bwah perut, sakit punggung,. & brapa hari ni sy kerap rasa pening mungkin sbb penat bkerja.. My baby 21months+ still breastfeed.. Lately breast rasa tegang, & more sensitive even ank dah mnyusu.. Sblm2 ni x pernah pun.. & im still waiting for my next menses.. Hehe Mommies lain ada pengalaman sama x?,☺️

1 Balas

Same like me .. but buat upt kecewa .. negatif ..mybe sebab penat kot .cuba sis check upt