pgalaman bersalin

Hye mommies, siapa ada pgalaman bsalin d hospital sultan aminah, jb..n mcm nk procedure nk booking kelas 1 ek??

3 Balas

Sy kalau boleh nk bersalin di HSI.. huhu seram laa nk bersalin di HSA. byk dgr citer xbest dkt situ. Since last year kot mostly mommies kena czer, doc mcm xnk tggu lama2 so dia akn bg alasan supaya org bersalin czer. Adk ipar sy bru bersalin dkt sana nk dkt2 puasa aritu. Kena czer jgk tp rasanye dia elok jek. Seram tgk jahitan dia. Dia kena jahit tau bkn gam. Masa pantang berair merah2 luka dia. Ktorg xbawak pergi HSA tp klinik swasta untuk cuci luka tu semula. Alhamdulillah xterbukak 😅

Sy pernah bersalin di HSA Alhamdulillah ok dan tak ada masaalah apa²..walaupun sy duduk wad biasa nurse dokter layan sy baik²..masa masuk dlam labour room pun smua staf layan sy dgn baik😊

Kena pergi dekat bahgian PAC, cakap nak booking first class. Nanti kat situ dia akan bagi list harga and menu maknan.