Koyakan Bersalin

Hye mommies semua.. Nak tanya, 1st time mom masa bersalin memang dr akan gunting ke ?? Atau tengok keadaan ibu masa bersalin ?? Boleh ke request tak nak dr gunting ?? Risaulah sebab ramai kata jahit hidup² tanpa bius 😭😭 Dah lah sy jenis tak mampu tahan sakit sangat.. Risaunyaaaaaaa #1stimemom #advicepls #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Xpasti pula. Tp apa yg sy baca dkt artikel (google2) , 1st time normally gunting sbb blum ada laluan, tkut bby xlepas keluar. Ipar sy kata bila jahit tk terasa sakit sbb sakit contraction masih ada. Wallahualam. Doa bnyk2, moga Allah mudahkan urusan bersalin nnt.

2y ago

Ohh yeke.. Thanks info