Buku buku pink

Hye mommies, nk tny sy belom bukak buku pink sy dh 14 mnggu, 4 hari sbb sy tggu tarikh appt dari kk tp sampai skrg dorg takde call, sy stay puncak alam, klinik yg trdekat klinik desa puncak alam je ni, mohon pandangan mommies semua, tq 😊

3 Balas

da call tanya ke?, or buka kt klinik lain ke, sbb blah2x sana rasa mcm lambat je. member saya pun mcm awak juga tunggu ,last dia g kk lain.

2y ago

sy dh walk in, and dorg kata akan call utk bg date tp still xde call lagi

Cuba walk in, cakap je dah call tapi tunggu tarikh tak dapatdapat lagi.

2y ago

tulah sbb macam dh lama sgt plk

Walk in sahaja. Klu ditanya ckp shj pihak kk x respon.

2y ago

tulah sy dh walk in haritu, kalau still xde call sy akan walkin balik