Awal kehamilan

Hye mommies nak tnya normal ke kalau awal pregnancy, prut kram and rasa sengugut and dah start ada selulit kat tepi kiri kanan perut?? Krim apa sesuai tuk selulit yg selamat tuk ibu ibu hamil pakai?#pleasehelp

3 Balas

Sis berapa week ya ada selulit perut? Sbb sy tak ada lagi wlpn dah 2nd trimester. Maybe sbb awal2 pregnancy sy dah sapu krim/myk. Guna palmer's or bio oil ok je

Cramp senggugut normal selagi takde bleeding. Kalau selulit tu tak pasti, try pakai cream yg avoid hilangkan stretchmark

2y ago

Eh yg avoid hilangkan stretchmark pulak 🤣 sy tak pernah pakai ape2 pun, mmg biar je 😅 yg selalu orang pakai brand bio oil, cocoa butter palmer tuu

Saya pakai dua ni dari 8w, skrg dah 3rd trim memang tak nampak visible sangat stretchmark 😁