22weeks pregant

Hye mommies, nak tanya kalau dah 22 weeks mmg normal ke if nak tido dah start rasa tak selesa and sakit perut belah kanan bila bngun pagi, tgh hari mcm tu bru okay

5 Balas

saya yang 23week ni pun rase macam tu sakit sangat . kdg kena kerap ubah posisi tidur dan letak bantal .

Eh saya pun mcamtu. Tak tau juga normal ke x. Perut pun rasa dah berat bila nak tunduk

Saya x sakit perut, tapi sakit pinggul dan belakang belah kanan 🥲

same cam sy,bahagian belakang badan pun sakit bile nk tido...

normal jh tu,bby semakin membesar