baby walker

hye mommies nak tanya, baby walker ni digunakan dalam usia baby berapa bulan yaa ? sbb baby saya baru masuk 6 bulan tp baby saya belum kuat lagi untuk duduk dan berdiri . adakah normal mommies ? kadang risau jugak sbb tengok baby lain 4 bulan dah naik baby walker 😅

1 Balas

Tujuan puan guna walker utk anak? Actually walker bukan utk membantu tumbesaran bayi dgn baik. Dan berisiko pada bayi juga dewasa jika tidak dipantau sepenuhnya.