walker baby

hi mummies ! nak tanya. bila waktu sesuai utk baby guna walker? and walker ni elok/tak. sbb nak beli tp risau tak ok utk baby 🥺#bantusharing #ingintahu

1 Balas

Saya ada baca, walker tak perlu dlm perkembangan fizikal kanak².

2y ago

Tu slh satu kegunaan walker utk parents / penjaga buat kerja... utk latih dia berjalan, bukan walker lah. Saya pernah nmpk, seorang ibu letak anak dlm bakul tinggi masa dia berniaga.. kesian anak, kaki x bebas dan nmpk kakinya bengkok. Tak tahulah punca bengkok tu sejak lahir atau terlalu lama dlm bakul 😥