Semput ?

Hye mommies.. nak tanya, ade x momies yg kena semput masa pregnant ni?? Sy semput,sesaknyaa rasa .. sy pergi klinik, kataya doc sy gastrik.. mkn obt gastrik tp ttp ade lg semput.. dh 3 4kli sy pergi klinik kes yg sama, tp semput jugak.. ada yg sama dgn sy x?

1 Balas

Jadi sesak nafas ka sis?klu sesak nafas..rasa susah nk nafas tu..saya penah jadi..dah sejak 23w sampai skrg dah 32w banyak kali dh jadi..mmg dr kata angin so saya mmg prepare gaviscon dalam beg

5y ago

Saya ambik bila perlu ja