Cempedak

Hye mommies, buah cempedak boleh ke nk makan waktu 20w? Craving sangat dah makan dlm 8 ulas mcm tu.. Tetiba rasa bersalah pula 😕

2 Balas

Xpernah mkn cempedak. Sy pernah mkn nangka, sedap sgt. Pastu perut angin n susah nk bernafas, sengkak sgt perut. Trus insaf. Mak sy mmg xlarang nk mkn ap2 just try sikit2 dulu. 😂

Bila dah makan, perut rasa okay tak ? Kalau okay, takde ape pun. Tak boleh makan2 sbb ada orang badan bisa2. Cempedak angin kan.

4y ago

Nak makan ape pun boleh. Cuma berpada2. Kena try and error sebab setiap badan lain2 kesannya.