Nama Dan Maksud

Hye mommies, boleh tk beri sedikit cadangan untuk bantu saya. Saya terfikir untuk memberi kan nama Nur Ilyana Huda utk anak perempuan dan Muhammad Ilman Hazirie untuk anak lelaki. Saya masih tidak tahu gender tp mahu pikirkn awal ii. Boleh tak mommies ii beri cadangan nama Baby Girl atau Baby Boy yg bermula huruf I didepan dan H dibelakang. Thankyou mommies ❤️

2 Balas

Sis boleh dapatkan buku nama2 baby boy & girl. Ada dijual di pasaran. Tak mahal pun

Ilyas Hanafiah