Sakit Belakang Lepas Bersalin

hye mommies, ad tak y pernah alami sakit belakang lepas bersalin. anak sy dh 8 bulan. tp bhagian belakang badan sy makin kerap sakit. area tulang belakang. mcm mana ehh nk bg elok?

2 Balas

Ibu menyusu ke? Saya sakit pinggang jugak tp sebab menyusu mengiring lama sangat, atau sbb cara duduk salah ms menyusu duduk.

5y ago

aah mnyusu. dulu slalu dduk je. lepas tu sakit. skrng bru baring. tp kdg bring pun nk cramp belakang

Pgi berurut bidan lah sis..atau minum susu anlene