Baby hair oil

Hye mommie's salammualaikum. Nak Tanya any any recommendations for baby girl hair oil? Untuk lebat & panjang. My girl almost 2 years tapi rambut panjang sikit je drpd lahir 😅🙈 plss suggests thank you. #hairoil #haircare #hairproducts #pleasehelp #advicepls

1 Balas

_Nufiya BumBumBabyCare MEMBERIKAN MANDIAN DAN PENJAGAAN YANG RAPI KEPADA SI MANJA_ *NO PARABEN, NO SULFATE, NO SILICONE* *DAN SELAMAT UNTUK DIGUNAKAN* *_NUFIYA BUMBUM LOTION TELON_* ❤️ LAVENDER OIL - MENGURANGKAN MASALAH KEMBUNG PERUT DAN TIDUR ❤️ JOJOBA OIL - MELINDUNGI KULIT SENSITIF SEPERTI EZCEMA SUPAYA SENTIASA LEMBAP ❤️ CHAMOMILE OIL - MENGURANGKAN RUAM GATAL (ALLERGIK DSBNYA) ❤️ LEMONGRASS OIL - MENGHALAU NYAMUK SERANGGA *_NUFIYA BUMBUM BABY BATH_* ❤️ ALOE VERA - MELEGAKAN ECZEMA, RADANGAN, ❤️ EKSTRAK OREN - SUMBER VITAMIN C MEMBANTU MENYEGARKAN DAN MELEMBAPKAN KULIT ❤️ VITAMIN E - MEMELIHARA DAN MENGANJALKAN KULIT ❤️ RICE ESKTRAK - MENYUBURKAN RAMBUT, MERANSANG PERTUMBUHAN RAMBUT ❤️ WHEAT PROTEIN - MEMBANTU MEMBERSIHKAN KULIT YANG SENSITIF SERTA MELINDUNGI KULIT ❤️ SHEA BUTTER - ANTI OKSIDAN DAN ANTI RADANGAN www.wasap.my/60129876070/bumbum