?

Hye momies, nk tye, bleh share x brape helai baju, bedung, smue tu utk baby lps brsalin nti ye? Tq☺️

2 Balas

Sy siapkan 4psg bju lengan pendek , 4 psg lengan panjang , barut 6helai , booties n mitten 4psg , napkin 10helai , selimut 1helai ..

5y ago

Tq sis ats prkongsian ni😊

Sy beli 2 pasang set baju lengan pnjang size newborn, 3 pasang size 3-6 bulan-nnt ramai org kasi hadiah pun takyah beli byk2. Barut beli 5 helai las2 pakai kejap je sbb nmpk baby x slese(bergantung ats org nk pakai smpai bila), pstu kain balut bedung tu 3 helai, sarung tgn/kaki 5 set. Kain lampin byk2 xpe-boleh wt lapik tidur, lap air liur

5y ago

Oo, Ok, Tq sis ats parkongsian sis ye😊