Baby Stuff

Assalamualaikum mummy semua~ Boleh tak share kan barang2 essential utk anak selain beli kan barut, bedung, baju.. Contoh mcm kalau minyak atau cream baby tu.. Brand apa yang bagus ye? Saya dah 30minggu pregnant anak pertama. So far cuma beli baju shj. Itu pun kurang dari 5 helai. Minta jasa baik mummy2 yg berpengalaman utk share ??‍♀️?

1 Balas

https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/checklist-barang-baby/amp dulu saya ikut list kat sini, untuk diaper cream saya beli anakku, tapi saya beli kecik je sebab nurse pesan kalau ada merah2 je pakai kalau takde takyah, so time baby saya bawah 7 hari je pakai lepastu sampai sekarang dah umur 2 bulan tak pakai sebab takde merah2