3 weeks

Hye momies nk tnye normal ke lpas sy blik bjln td buang air keluar lendir coklat tu..sbb pnat ke dia keluar lendir tu ye..

1 Balas

Banyakkan rehat ye. Jangan byak berjalan.. Selalunya normal je kalau bleeding coklat tu. Nak jd pembentukan bayi. Tp nasihat sy jangan try ape2 ubat.. Sy pernah kena pergi hospital sbb bleeding coklat2 ni lah doktor bagi sy ubat masuk dlm miss v esok pagi dah berair. Pergi2 toilet hmmm darah keluar banyak .. Pukul 9 pagi mcm tu dah jatuh baby 5 weeks sy 😢sgat2 sedih.. Alhamdulillah Allah permudahkan baby keluar semua takde yg tertinggal.. Takdela cuci teruk2.. Skrg da 3monthss, sy da pregnant 4weeks 1 day 😊alhamdulillah

5y ago

Oo ye ke ok tq sis semoga kndungan kte semua dilindungi dgn izin nye.. 😊