Kacip patimah selamat atau tidak?

Hye momies nk tanya ade tak mommy yang pernah minum kopi yang campur dengan kacip patimah tum atau ambik apa2 minuman kacip patimah semasa hamil? Sy pregnant 28weeks. Selamat atau tidak kalau ambik semasa hamil.

1 Balas

Hi, saya terjumpa post ni berkaitan pengambilan jamu/air herba masa mengandung. https://www.majalahpama.my/awas-ibu-yang-amalkan-herba-dan-jamu-masa-mengandung-berisiko-mendapat-insiden-bayi-lemas/ Seeloknya dapatkan nasihat doktor, bukan bidan, sebelum start consume apa-apa.

3y ago

tq ye 😊