Boy or Girl

Hye momies, nak tanya. sy suke sgt manis2 sejak menjak ni .spi tkot sangkut je gdm ? skg sy nk msk 21w, scan gender baby xnk tunjuk ? ada sesapa sni suke manis keluar bby boy or girl? ? Sy teringin boboy, moga boboy la ank sy aamiin.

44 Balas

Samaa...pregy Kali ni suke sgt mkn manis...dh 36w ni pn nk manis jg.. alhamdulillah xde kncing mnis...mnum air masak byk2...niat mmg nk boy..tp xksah la..jnji selamat sihat...