Boy or Girl

Hye momies, nak tanya. sy suke sgt manis2 sejak menjak ni .spi tkot sangkut je gdm ? skg sy nk msk 21w, scan gender baby xnk tunjuk ? ada sesapa sni suke manis keluar bby boy or girl? ? Sy teringin boboy, moga boboy la ank sy aamiin.

44 Balas

Hari hari rasa nk mkn cadbury dgn ice cream adoiiii . Tp suami control nasib baiklah.. mula² scan nmpk boy.. scan kali ke 3 Dr pulak ckp xpasti jantina takot kuar kuar girl sbb kdang tetukar dgn taLi pusat.. 😅 pastu last scan kelmarin baby da tutup rapat... Mmg langsung x bg chan kita tgk... Dr. Pun xleh kata apa... Hayyaa... 🤣😂🤣😂