Boy or Girl

Hye momies, nak tanya. sy suke sgt manis2 sejak menjak ni .spi tkot sangkut je gdm ? skg sy nk msk 21w, scan gender baby xnk tunjuk ? ada sesapa sni suke manis keluar bby boy or girl? ? Sy teringin boboy, moga boboy la ank sy aamiin.

44 Balas

Susah nk jangka ni. Orang cakap kalau suka manis2 tu baby girl. Tapi kadang2 tak juga. Tengok2 boy 😅😂. Bab scan tak nampak tu pun satu. Saya sepanjang pregnant scan kat kk je. Doktor asyik kata macam boy, tapi tak jelas. Bila bagitau orang, orang cakap yang tak jelas tu selalu nya girl. Sampai ke sudah tak nampak jelas. Abi nya excited beli baju pink bunga2 untuk baby. Sekali lahir2 keluar boy. Gasak lah pakai baju bunga2 😂😂🤭