Keputihan Tanpa bau dan gatal

Hye maaf nak tanya, first mom and takde pengalaman, keputihan mcm warna susu , masa cuci vagina korea dalam2 kelua dua jari mcm tu adekah normal? Tapi takde bau dan takde gatal2.. kat panty pun takde cuma cuci btul2 baru ade. Today baru masuk 3 bulan tepat umur kandungan.

1 Balas

saya baca orang kata normal. tapi kalau ada rasa gatal dan berlarutan teruk masa checkup doktor bagitahu doktor. nanti doktor akan amik sample. takut gbs je