Betulke saya pregnant???

Hye,, kalau ikutkan dekat sini saya hamil 3 minggu.. saya test naik line merah tapi samar-ii,, 2 kali saya test..sebab excited sangat anak pertama..boleh percaya ke benda tu? Sebab orang cakap awal lagi,, jangkaan saya period 12hb ni,, risau plakk, takut terkeluar darah haid n tak hamil,, setahun saya tunggu malaikat kecil dalam perut ni😭😭

Betulke saya pregnant???
2 Balas

nnti try lg smnggu chck upt tgk pekat tak warna dia....kalau tgk mcm ni ia positif.. alhamdulillah...tahniah puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..jg dri bebaik k..ms awl hamil ni buat smntra waktu puasa dlu brsm suami..kalau nk brsm juga blh..tp jgn pncut dlm sbb nnti blh sbbkn contraction serta blh alami keguguran..jika rahim tidak kuat..dan msih fragile lg... t8 care k

2y ago

ooo..better puan g klinik..at least tw keadaan dkt dlm mcmne .

Saya pun next period 12hb sis. Tgh tunggu jugak delay utk buat upt. Sis ada symptoms apa2 ke?

2y ago

Nanti kalau da repeat upt update ya