36 weeks kena paksa bersalin.

Hye ibu² yang ada pengalaman atau nasib yang sama. Ada tak ibu² kena paksa bersalin punca tekanan darah naik dan dalam urine ada protein. Tanda nak bersalin tak ada tapi kena serah diri dan dipaksa bersalin.

1 Balas

Tak best lah guna perkataan di paksa bersalin. Saya stress kalau dengar di paksa bersalin. 😅 Pengalaman saya, Sebab kita ada komplikasi semasa hamil, doktor nasihatkan kita IOL, dan masuk wad pada minggu 36 untuk pantauan dan plan untuk kita bersalin pada minggu ke 37. Ya, tanda bersalin memang takde, sebab kita ada komplikasi, kita harap kan kelahiran yg selamat. 🤲❤️

4w ago

Sama