Assalamualaikum wbt...

Hye ibu2 semua... Ada ibu2 dalam ni yang anak g6pd? Boleh kongsi tak pengalaman, nasihat, petua apa saja la yang berkaitan dengan g6pd? Anak saya yang no.2 ni lelaki, baru 2bulan... Dia g6pd... Saya ada jugak baca2, google2... Cuma saya nak tau kalau ibu2 disini yang dah berpengalaman tentang g6pd ni ... Boleh saya tambah pengetahuan berkaitan g6pd...

4 Balas

setahu saya baju2 tk blh kena nila..yg biru tu..jgn bh mkn kacang parang tk silap..tu je yg saya tau lain2 puan tnya org lain