Ubat ubatan

Hye ibu2 nk tanya kt ibu2 dlm ni .. saya ad telan ubat neurogain dgn zincofer.. ad x sama mcm saya ? Saya nk tanya mcm mna ibu2 telan ya .. sbb saya zincofer telan pagi sebelum sarapan neurogain saya telan pagi tp lepas breakfast .. saya nk tau ibu2 telan mcm mna ..tq

1 Balas

sy telan zincofer seblum tidur sbb ubatnya payau, besar dan senang muntah balik. neurogain sy consume pagi2 seblum/ selepas breakfast. kdg2 sy mkn both skali seblum tidur.