iucd lambat period

hi mommy , nk tnye spe ada pengalaman pkai iucd tp period ttbe delay? mcm sy start pkai bulan 8/2023, smpai lh skrg.. cuma utk bulan 6/2024 sy dh delay period 5hari. sepatutnya dtg period 21/6. tp smpai skrg xde dtg . normal ke erk? sbb sblm ni dtg mmg ontime je xpnh missed. #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

Hye Saya pkai iucd dah 3tahun… Kalau jadi gitu mungkin masalah hormon… Kadang kita stress, boleh jadi pemakanan… Tapi takkan selalu… leps ni mungkin akan okay balik… saya pernah jugak lewat period seminggu… leps tu okay balik

3d ago

sy bln ni je xdtg lg. sblm ni period mmg ontime. period xdtg, tp yg ada keputihan.. normal ke ? anak sy dh 1y3m.