pengalaman iucd

hai mommy, ada ke yg spe² pengalaman pakai iucd, saya first mom.. saya baru pakai iucd 9/8 haritu, masa sy pakai saya tgh period hari ke-3. Tapi, klu ikutkan period saya mmg 7 hari dh hbis dh.. tp sejak saya pakai iucd tu,ada keluar mcm ni sikit².. normal ke erk? tp klu mcm ni adakah boleh bersama dgn suami? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

pengalaman iucd
3 Balas

Normal puan..saya juga selepas beberapa hari pasang iucd (copper) period berlanjutan seperti puan. Sebab saya rasa ada sedikit senggugut, saya kurang selesa bersama suami. Ikut pada keselesaan puan ye sama ada nak bersama atau tidak. Jika bersama kemungkinan akan ada sedikit pendarahan bagi sesetengah orang.

Pakai iucd mmg kena check hospital ke hospital bagi appoirtment untuk apa yer tu

5mo ago

check dkt kk je sis, check benang

elak dlu bersama suami..