Which position to lie on bed?

Hye everyone! I’m in my 12 weeks now. Just wanted to know is it normal that I feel back and front strain pain whenever i lie on my back, face facing up. It’s really uncomfortable. What’s the best way to lie down without hurting the baby. Thank you! #1stimemom

5 Balas

elakkan tidur mcm tu. sebaiknya tidur mengiring supaya saluran darah tu berjalan lancar. nak lebih selesa, beli bantal mengandung bentuk U tu. mmg selesa bila tidur mengiring dgn bantal tu

3y ago

Sy beli rm200 bntal U tu. smpai ke sudah x pakai. Sbb sakit kpala kne buang kekabu dlm tu dlu. Tp tak buang2. Mmbazir pulak rasa beli😂