Insurance untuk Anak

Hye. Boleh share pelan insurans untuk anak? Yg berbaloi, affordable. Tq

8 Balas

Kalau prudential pun elok . ada utk seblum kelahiran pun ada. kalau puan nak quotation boleh msg 60 11-6283 8989

Hong leong msig takaful so far termurah and berbaloi sangatt. Boleh ws husband saya 0126479007

Hi, saya guna great eastern takaful utk anak. Pun sama jugak umur meningkat akan turun harga.

mcm saya buatkan untuk anak AIA , so far hrga mampu milik dan meningkat umur dia turun harga

Hi puan, boleh ws sy utk Free quotation. Harga mampu milik 🥰 0162843411

Hi Puan. Puan boleh WhatsApp sy 0176568009 utk dptkan quotation percuma.

Sy Guna prudential utk ank Sy..Byk sgt manfaat..🎉🎉🤲🏻

whatsapp saya 0123961096 untuk quotation and consultation