Dermaveen Moisturizing Lotion

Hye. Assalamualaikum. Siapa ada anak sakit eczema and pakai produk ni. Ok tak? Boleh share experience and feedback. Tengah fikir nak beli ada orang ckp ok plus klinik swasta pon ada bagi. Please share. Thank you😍

2 Balas

so far anak saya pkai okay. sebab dia mmg ada eczema. tp lepas mandi mmg saya amalkan lotion nie. Kulit dia soft je.

waalaikumussalam pn...pakai ni pun ok...sesuai utk baby n dewasa...boleh pm sy