naik flight

hya saya nak tanya boleh ke kandungan baru 13 minggu nak naik flight tapi tak jauh lah nak ke serawak je , dalam 2 jam lebih..so boleh ke agak² nya..kena pergi jumpa dokter dulu ke? pls mommy yang berpengalaman

8 Balas

Kena dapatkan surat doctor sis.. Kalo xde surat doctor flight akan miss coz airport akan minta sis check dgn doctor lagi.. Saya pun akan fly minggu depan week 28. Sama jg prosedur.. Harap2 semua ok.. Coz long journey..