Sapa2 yg ada pengalaman

Hy sis semua,ada di sini ada pengalaman kita tes 4 kali naik 2 line sekali scan terjumpa cist dan belum nampak lagi tu baby saya baru lambat haid 10 hari

1 Balas

mmg laaaa. bru sgt lgi. bby still too small utk detect through ultrasound. doc selalu akan suruh repeat lagi 1month. awk xde tye dgn doc ke knpe x nmpk lagi? selalu bwh dri 8w mmg xnampak ape2. mybe nmpk kosong or kantung kosong je. ade org 10w bru nmpk bby.