Bby 25hari

Hy saya nak tnya..nak tnya bby klur taik mata kuning normal ke..anak saya dah 25hari mata dia hari ni tiba² bnyk klur taik mata berwarna kuning²,kdng banyak klur sampai berjampit mata sebelah,anak nak buka mata pon susah..tapi saya lembab kan dngn air suam boleh ke..bagai mana nak bagi mata nak cepat sembuh,siapa sini sama macam anak Sya..anak saya mata sebelah sahaja, sebelah tak plk..

1 Balas

anak saya sblh juga masa newborn. doktor kata normal asalkan tak merah. Tapi awak tanyalah doktor nanti bg doktor yg nilaikan. sbb anak saya masa tu buka tutup mata ok.