sakit pinggang yg berpanjang mcm mana ye nak hilangkan .. tk boleh tidurr malam sakit sgat

2 Balas

sama saya pun sakit yg amat. selalunya sebelum saya tidur, saya akan baring atas belakang, peluk kaki dan golek2 kiri kanan macam massage belakang gitu. lepastu saya akan tidur mengiring, dan letak bantal peluk kat belakang as support daripada tengkuk sampai ke pinggang. better bantal yg keras. kadang saya sandar kat suami masa tidur haha. kadang mintak suami urut kejap before tidur. saya teringin nak try maternity support pillow tu, rasanya yg tu pun boleh membantu jugak sbb ada support depan belakang.

Pakai maternity support pillow yg Ushape tu sis. Saya guna tu baru ok sikit tidur