green poop

hy ibu ibu.. normal ke najis bby warna hijau ? saya search google.. sbb penyusuan tidak betul.. ?.. bby saya skrg baru 11hari.. now dia ada jaundis.. jumaat nih repeat check.. risau la takut kuning naik semula..

1 Balas

Kadang taik hijau juga kalau baby tak sihat ke apa . Rasanya masa baby jaundice taik tu biji biji kuning ke hijau

4y ago

ye ke 😥.. risau nya.. dh 3 kali anak saya buang air besar fully green.. tpi susu kerap jugak.. cuma dia nak nyusu belah kiri saja.. sbb nipple belah kanan flat.. tk timbul..