nama baby

husband dah bg approval utk saya namakan anak.. saya nak letak kalau girl-siti nuralia alissa kalau boy-abdul hilman ok x..sebab nama saya bermula siti dan nama husband bermula dgn abdul

16 Balas

Jgn bagi anak2 nama pjg sis..sy & husband ada penyesalan...budak2 skrg plg pendek pun nama semua 3, nak isi form Allah payahnya..anak2 exam pun ambik masa tulis nama juga🙋🏻‍♀️

Ikut keselesaan hati Sis dan pasangan. Janji nama tersebut memberi makna yg baik, yg boleh membentuk sikap dan keperibadian sesuai mengikut nama yg ibubapa letak. 😊

Biasa nama yg ada abdul ni sesuai kn dgn nama blkng nama Allah cth abdul rahman jd mkdnya hamba Allah yg maha penyayang mcm tu. Ni yg ust sy pnh sbut dulu2.

4y ago

Betul.. Maksud nama Abdul kan hamba.. Jadi, kena pilih dari nama Allah yang mulia untuk digandingkan dgn Abdul..

bg nama pendek sj la.. kbnyakan nama anak2 skg 3 perkataan.. senang isi borang, panggil nama pun x confuse sbb x byk pilihan dlm nama tu

4y ago

xjugak sis..perempuan pon kalo nama pnjng2..payah pulak nanti bakal suami nk sebut nyer masa akad nikah..😂

ok sis nama tu..👍tp bg sy,siti nur alissa je pon ok dh...alia tu xperlu..

sy BG perdapat..klu girl - nur aafiyah aisyah tpi klu boy- Abdul Harris iman

Ok je. Anak sis kan..Suka hati sis la Janji sis bahagia anak sihat

Mestilah ok. Tu kn nama pilihan Puan dengan suami😁

okay je as long makna baik.

cantik nama pilihan😁👍