Line upt samar2

Hujung bulan ni genap setahun saya kawin, tapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Bulan ni patutnya saya period minggu lepas, but still tak period. Tapi sakit perut tu macam senggugut. Saya cuba pregnancy test, keluar samar macam ni. Ni positive ke?#SeriusTanya #bantujawab

Line upt samar2
26 Balas

nampak macam +ve. tahniah sis. nanti after 2 hari ke seminggu ke cuba pakai dip n tell pula untuk double confirm. folic acid jangan lupa.

4w ago

Aamiin ya rabb, doakan saya ye

inshaAllah ada dah tu sebab line tu pun color pink. Teruskan makan folic acid ye, 6 minggu nanti boleh gi scan tgk kedudukan kantung ye

4w ago

beli dekat pharmacy 1 kotak baru rm 8.. blh tahan makan 3 bulan.. brand hovic murah... mcm sy amalkn makan folic acid sblm mau dpt baby.. klo brand Appleton mahal p dia punya mg sama ja kena ambil..

Annivarsary 31/5 ke.. Samar2 tu In shaa Allah postif wahh bolehh msok kotak n bgkus bg adiah kt asben nnti...

Mcm saya mula2 duluu, sekarang dah 27w dah sis, insyaAllah ada tuu. Nanti lagi 2/3 hari try repeat test 🤭

Alhamdulillah..jgn buat kerja² berat sis,pantau jika ada sbrang pdarahan..consume folic acid 🥰

alhamdulillah.. tahniah..in shaa Allah da ada tu awk.. take care taw💞.. have a good rest🥰

Alhamdulillah..In Shaa Allah +ve Tu ..tahniah🥰..Jaga kesihatan dan Jaga pemakanan ye..

Alhamdulillah dah ada tu..cuma usia kandungan baru lg..jadi line nmpk samar2

Tahniah.. semoga dipermudahkan urusan mengandung & bersalin 🤲🏻🥰