Line upt samar2

Hujung bulan ni genap setahun saya kawin, tapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Bulan ni patutnya saya period minggu lepas, but still tak period. Tapi sakit perut tu macam senggugut. Saya cuba pregnancy test, keluar samar macam ni. Ni positive ke?#SeriusTanya #bantujawab

Line upt samar2
26 Balas

Cuba beli clearblue …… mcm preg ….. apa2 pon tahniah ye …. Jaga elok2

1mo ago

Alhamdullilah jaga elok2 tau ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tahniah sis..positif tu..jaga diri..jgn buat kje berat2 ye☺️

awak pregnant ni...jgn buat keje lasak . nanti darah turun....

Sabar insyallah ade rezeki cepat or lambat..

1mo ago

Aamiin allahuma aamiin, thankyou sis

Positive. Double line tu. Nk sahih try clearblue / pergi kk

1mo ago

Okay saya try beli

Ibu klaw strees sngt apa akn jdi yaa , bgi tip bolh

saya pun lmbt 4 hr test naik nii

1mo ago

Tahniah..jaga diri

1-2 minggu nnti test lagi kandungan dh ada,

mcm +++...cuba clearblue dgital lgi tepat

kalau saya camtu ada sis 😊