Cadangan nama baby boi huruf R.. abang Raiqal . Adik nya ape ek . Mening dah mak nye ni .

Huhu.. mak pak pening

34 Balas

wah baby R jgk la ni😍 sama lah kita..sy ni sbb family husband semua nama R, so anaknya nnti pon dia nk huruf R jgk🤣kita layankan je lah😝 Rafael Raisul Rizqi Ridhwan Rayyan Rafiqi Razif Rusyaidi Rafiq Rais

kalau nak lagi best belek2 Nama baby, Beli buku Nama baby Tu. syok pilih2 and baca maksud

Rizqullah Rafiuddin Rasydan Rafi'i Naufal Rafif Jamil

ridhuan razin razif rafael rizqi rushdan rashid rayyan rafiq razali

raihan rayyan rizki rais ridhwan rafiqi razif Rafael rashid

klau abg nme raiqal...cube letak nme adeknye raihan...

Revandra = sinar matahari boleh panggil Revan

anak sy 3 org lelaki.. Radzil Redzal Ridzhan

rafael rizqin rafiq raisha raihana rania

raffiq. razak. raqib. rais. raees.